Nog een paar nachtjes slapen en dan begint voor de regio Zuid schooljaar 2020-2021.
Het vorige schooljaar liep in de laatste maanden wat anders dan normaal. We hebben er met zijn allen veel van geleerd: lessen verzorgen/volgen via Zoom, thuiswerken, gesprekken via Teams of anders in ieder geval op 1,5m afstand. Ik heb gemerkt dat het voor sommige leerlingen erg fijn was, die online lessen en dat thuiswerken. Veel rust en in eigen tempo de leerstof verwerken. Maar ook werden de juf/meneer en de vrienden gemist. Daarom was het toch fijn elkaar in de laatste weken nog te kunnen zien.

Wat ons in het komende jaar staat te wachten, kan niemand ons voorspellen. De start is in ieder geval op school, alle dagen.
Vanaf maandag spring ik weer op de fiets en ga op weg naar de basisscholen om leerlingen te ontmoeten, doelen met ze te bepalen, samen te zoeken naar die opening waardoor het leren weer wat makkelijker wordt en oefenen, oefenen. En na schooltijd sta ik ook weer klaar in mijn praktijk aan huis voor de leerlingen van de basisscholen, maar natuurlijk ook van het VO.  O ja, en de online lessen worden ook dit schooljaar aangeboden. Dus genoeg te doen en ik heb er veel zin in!

Ik wens iedereen een goede start en een fijn en leerzaam schooljaar

 

 

Nog een paar nachtjes slapen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *