December 2018….wat gaat de tijd snel. Over een paar dagen zitten we allemaal weer aan het kerstdiner en een weekje later proosten we met z’n allen op een goed 2019. Het is ook het moment om even terug te kijken:

De verhuizing van de praktijk naar de Prinses Beatrixstraat. Gelukkig hebben we hier ook weer een heel fijne plek om te werken.

Het aantal aanmeldingen en begeleidingen is flink toegenomen. Zoveel mooie momenten beleefd, kinderen die zeggen dat het eindelijk niet meer zo moeilijk is en dat ze dat ook op school hebben laten zien. Daar word ik zo blij van!

Weer een aantal zeer interessante studiedagen gevolgd bij de LBRT en de Nationale Educational Needs conferentie. Nieuwe inzichten gekregen, aan het denken gezet en met collega’s ervaringen uitgewisseld. Heel waardevol.

En natuurlijk weer veel geleerd van de leerlingen. Zij hebben allemaal ook hun eigen kijk op het oplossen van opdrachten. Mooi!

In 2019 gaan we weer samen zoeken naar oplossingen en oefenen om het leren voor de leerlingen makkelijker te maken en het zelfvertrouwen weer te zien groeien.

Ik wens iedereen een fijne vakantie, gezellige feestdagen en een mooi begin van 2019!

 

Kerst 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *