In oktober 2007 startte ik vanuit mijn huis de praktijk RT Drunen. Maar dan? Hoe ga je naamsbekendheid opbouwen om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen helpen. Hoe komen mensen op jouw pad?
Eén van de middelen is in deze moderne tijd natuurlijk een eigen website. Zelf maak ik ook veelvuldig gebruik van de handige zoekmachines. Dus een website moest er komen.
In 2007 begonnen met een eenvoudige website. Een aantal maanden later werd deze al naar modernere maatstaven aangepast. Trots kon ik mensen verwijzen naar mijn website als ze contact met mij opnamen. Steeds vaker merkte ik tijdens het intakegesprek dat ouders mijn website bekeken hadden voordat ze kwamen. Veel vragen waren al beantwoord en het gesprek kon gericht worden op de hulpvraag van hun kind. Een prima informatiebron.

Is het je opgevallen? Gestart in 2007…al 10 jaar help ik met veel plezier kinderen met hulpvragen om weer met zelfvertrouwen verder te gaan. Dat jubileum zal na de zomervakantie uitgebreid aandacht krijgen. Zoveel mooie momenten en leuke anekdotes verdienen aandacht.

Om niet alles tegelijk op jullie af te vuren heb ik besloten de nieuwe website nu al te presenteren. Wederom gemaakt door Sander, die mijn wensen heeft aangehoord en ze omgezet heeft in een prachtig resultaat. Dank je Sander!
Aan jullie de vraag om mijn website eens (kritisch) te bekijken en zo mogelijk een reactie achter te laten bij dit blog.

O ja, en vanaf nu zal ik met regelmaat een stukje gaan schrijven over alle mooie momenten en ervaringen van de afgelopen 10 jaar en natuurlijk ook over nieuwe ontwikkelingen. Alvast veel leesplezier!

 

 

 

 

 

Nieuwe website RT Drunen

4 gedachten over “Nieuwe website RT Drunen

 • juni 28, 2017 om 19:24
  Permalink

  Brigit, je website ziet er erg goed uit: overzichtelijk, veel informatie kortom : duidelijk.
  Veel succes op weg naar 10 jaar RT Drunen

 • juni 29, 2017 om 10:15
  Permalink

  Brigit, Duidelijke en mooie site. Op naar 12 1/2 jarig jubileum. Willy

 • juni 29, 2017 om 19:09
  Permalink

  Heel veel succes Brigit. Maar vooral weer heel veel plezier en mooie begeleidingsmomenten toegewenst. Die rekenworkshops zijn een prachtig initiatief zeg. Leren door doen en dan ervaren dat het ook leuk kan zijn. Geniet ze! Miriam

 • juli 4, 2017 om 09:55
  Permalink

  Mooie website! En info goed vindbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *